19 Aralık 2018 Çarşamba

Psikodrama Aile Panelimiz Gerçekleşti! Çocuklarımızla Mutlu Bir Geleceğe Adım Atmak İçin 2019 Kayıtlarımız Başladı. SON ATÖLYE KAYITLARINI KAÇIRMAYIN!

ÖNEMLİ NOT: KAYITLAR DOLUNCA ÖĞRENCİ ALIMI YAPILMAYACAKTIR! Kontenjanlar bitmeden kaydınızı yaptırmayı unutmayın. 















Psikodrama Atölyesinin Diğer Fotoğrafları İçin Tıklayın!

Çalışmalarımızda çocuklar;
'Özgüven', 'Sosyal Hayatla Uyumsuzluk', 'Kendini İfade Etmede Güçlük', 'Okul Yaşamına Adaptoasyon Problemi'temelinde sorunlarla karşımıza geldiler. Bunların yanında 'Sorunu Olmayan, Davranış Biçimini Geliştirmek İsteyen' çocuklar da çalışmamıza katıldı. Oluşturduğumuz küçük dünya modelinin içine yerleştirdiğimiz 'Psikodrama Çalışmaları' atölyeye katılan öğrencilere sorunlarını çözmede, doğru davranış modelini geliştirmede yardımcı oldu. Çocuklarda %90 oranında çalışma başarısı elde ettiğimize aileler de tanık oldu

Çalışmalarımızda aileler;
Her hafta çalışma sonlarında tek tek çocukları hakkında bilgi sahibi oldular. Psikodrama çalışmalarımızda aile vazgeçilmez bir parçadır. Her anne babanın çocuğuna yaklaşım biçimi farklılık göstermekte, aileler kendi yaklaşımlarının en doğru hareket olduğunu düşünmektedir. Çalışmalar süresince ailelere çocuklarıyla doğru iletişim teknikleri konusunda bilgiler verildi. Atölyenin içinde yer alan ebeveynler değişimin bir parçası olarak çocuk üzerindeki başarılarını arttırdılar.

Çalışmalarımızda bizler;
Yaşam Kaya tüm çalışmaları bizzat kendisi gerçekleştirip çocukların Psikodrama sayesindeki değişim sürecini raporlarla analiz yapıyor. Bir nevi grup çalışmasının içinde oyunlarla yaşamını değiştiren çocukların her anını ailelere aktaran bir köprü vazifesi gördüler.


ÇALIŞMA GRUPLARI ve SAATLERİ

5-6 / 9-10 YAŞ : Cumartesi : 10-45 / 11-45 / 11-45 ile 12-45 arası veli görüşmeleri

ATÖLYE FİYATLARI TÜM GRUPLAR İÇİN AYLIK 900 TL' DİR...

Aktivitelerimizde çocuklarımıza danışmanlık yapılmakta, ailelerle ortak koordinasyonlar geliştirilmektedir.


Yaşam KAYA 


ŞİŞLİ

NASIL ULAŞIRIM?


Mecidiyeköy - Profilo Alışveriş Merkezi'nin sokağında bulunan Okan Üniversitesi Dişçilik Fakültesi'nin karşısındaki sokak

Ofis Telefon:

0506 358 24 12 - Yaşam Kaya 

Ofis Mail:

psikodramaegitimi@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder